Η OpenSky AE ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Brother International Corporation, ως επίσημη διανομέας στην Ελλάδα.

Η OpenSky AE ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Brother International Corporation, ως επίσημη διανομέας στην Ελλάδα, για την πώληση μηχανημάτων εκτύπωσης, ετικετοποίησης & σάρωσης, ανταλλακτικών, αναλωσίμων και συναφών υπηρεσιών.

Η Brother, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στους inkjet και λέιζερ εκτυπωτές και σαρωτές έχει καθιερωθεί ως ένας από τους «στρατηγικούς παίκτες» στην παροχή λύσεων εκτύπωσης στην Ελληνική Αγορά τα τελευταία 5 χρόνια. 

Η OpenSky AE ως το νεότερο μέλος του Ομίλου Υπηρεσιών ACI Hellas, ηγέτη στην Ελληνική Αγορά στη διανομή Εκτυπωτών, Hardware, Η/Υ, μεταξύ άλλων κατηγοριών προϊόντων, επιθυμεί να επεκτείνει την Brother στην ελληνική αγορά και να εισέλθει δυναμικά στην αγορά Υπηρεσιών Διαχείρισης Εγγράφων (MPS).

Ο Tony Jackson, Διευθύνων Σύμβουλος της Brother Ιρλανδίας δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτή τη συνεργασία με την OpenSky ΑΕ & τον Όμιλο της ACI Hellas. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί για να επεκτείνουμε το brand Brother και το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της στην Ελλάδα».