Συνεργάτες Software

OpenSky > Συνεργάτες > Συνεργάτες Software

Λύσεις Software

Αξιοποιήστε τις λύσεις λογισμικού που προσφέρει η Canon ώστε να ψηφιοποιήσετε τα έγγραφα σας, να βελτιώσετε τις εσωτερικές διαδικάσιες σας και να να αυξήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησης σας.

Therefore

Το λογισμικό της Therefore™ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, με στόχο τη βελτίωση των διαδικασιών και την αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης σας.

Uniflow

Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο με το λογισμικό Uniflow. Μέσα από έξυπνες λειτουργίες το Uniflow συμβάλλει στην εξοικονόμηση του κόστους, καθώς μειώνει τις περιττές δαπάνες και στην αύξηση της αποδοτικότητας.

IRIS

Προσφέροντας προηγμένες λύσεις σάρωσης, χειρισμού αρχείων και λειτουργίες οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων – OCR, το λογισμικό της IRIS αποτελεί την ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν την αυτοματοποίηση των διαδικασιών τους.

Scan2x

Η ψηφιοποίηση των εγγράφων γίνεται πιο απλή από ποτέ. Η προηγμένη τεχνολογία σάρωσης που εφαρμόζει το λογισμικό Scan2x απλοποιεί χρονοβόρες διαδικασίες και σας βοηθά να εστιάσετε σε σημαντικές και παραγωγικές εργασίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας κι ένας ειδικός της OpenSky θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας!

  Τηλέφωνο

  215 215 95 95

  Email

  info@open-sky.gr

  Ωράριο λειτουργίας

  Δευ-Παρ: 9:00 - 17:00